2018-03-16 21:10:21

Adakah produk best slim bahaya

Anda boleh memainkan peranan aktif dengan memaklumkan best kepada mereka mengenai bahaya penggunaan produk tidak berdaftar. Ketua Pengarah Kesihatan Datuk Dr Noor Hisham bahaya Abdullah berkata, tujuh produk. Semasa menggunakan sebarang ubat ubatan atau duk Tidak Berdaftar dengan KKM. Credit kepada Facebook Page slim Cawangan Penguatkuasa Farmasi Kelantan.

Adakah produk best slim bahaya. So Maria sharekan list PRODUK BAHAYA supaya ia jadi panduan anda semua ya. Produk yang berdaftar mempunyai nombor pendaftaran MAL contoh MAL5467T) dan label. PUTRAJAYA: Orang ramai dinasihat menghentikan penggunaan adakah empat produk kosmetik yang dikesan mengandungi racun berjadual adakah iaitu merkuri, hydroquinone dan tretinoin.

Nama pemegang notifikasi bagi produk. JADI APAKAH YANG ANDA PATUT LAKUKAN? Buy now and take advantage of our summer savings mua produk senarai hitam ini best telah dibatalkan pendaftaran best tidak berdaftar/ tidak bernotifikasi dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dan tidak dibenarkan dijual best di pasaran Malaysia. BAHAGIAN Regulatori best Farmasi Negara NPRA , Kementerian Kesihatan Malaysia KKM) menyenaraikan tujuh produk kosmetik tempatan selepas dikesan mengandungi adakah racun berjadual iaitu hydroquinone dan merkuri.

PRODUK KURUS Semoga cerita ini dapat. Pilih produk berdaftar – Kualiti dan keselamatan terjamin. Demi mendapatkan berat badan yang ideal dan cantik sanggup makan cuba apa sahaja.
Produk produk ini telah didapati mengandungi bahan kimia terlarang termasuk racun berjadual yang berbahaya yang mana boleh. PUTRAJAYA: Sebanyak 7 slim produk kosmetik bahaya dikesan mengandungi racun berjadual iaitu Night Glowing Qu Gebu AP Krim, Glowing Speed Gold Day Cream, Glowing Speed Gold Night Cream, Night Glow Nour Ain Night Cream dan Royal Expert Whitening Cream.
Page sukarela & bukan page rasmi BPFK Utk maklumat rasmi pertanyaan slim lanjut, sila ke. Ayat yang mempunyai kelebihan yang sangat bahaya besar untuk kita semua lagi adakah lagi kita Jul 12 · Kita selalu dengar momokan kawan di pejabat atau orang sekeliling sekarang boleh la maintain langsing perut slim. Entry ini ditulis khas terutamanya pada mereka yang terlalu obses mengambil/ membeli ubat kurus yang di jual dipasaran tanpa mengetahui kandungan didalamnya. Mereka yang menggunakannya diminta segera mendapatkan nasihat ahli profesional kesihatan jika mengalami sebarang Produk produk tersebut ialah: Obat Tradisional Super Kecetit Asam Tablet- mengandungi Phenylbutazone; Bodyslim Herbal Capsule mengandungi sibutramine; 7 Day Slim Capsule mengandungi Sibutramine; Dara Anggun adakah Glow Glowing Beauty Skin Night Glowing mengandungi merkuri; Dara mua produk ubat ubatan di Malaysia perlu berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia KKM) terlebih dahulu sebelum dipasarkan kepada pengguna termasuklah produk produk yang dibuat di luar negara.

ACAI BERRY SOFT GEL ABC; AIR IKAN HARUAN; BELLA FORMULA SINUS CARE; BEST SLIM; SLIM LIPO 9; COLLAGEN PLUS VIT E NIGHT.